Yasal Uyarı

Bu mesaj ve ekleri mesajda gönderildigi belirtilen kisi ya da kisilere özel olup gizli bilgiler içeriyor olabilir. Mesajin muhatabi ilgilisi ya da gönderileni degilseniz lütfen mesaji herhangi bir sekilde kullanmayiniz çogaltmayiniz ve baskalarina ifsa etmeyiniz. Eger mesaj yanlislikla size ulasmissa anilan mesaj ve ekinde yer alan bilgileri gizli tutunuz ve mesaji gönderen kisiyi bilgilendirerek söz konusu mesaj ile eklerini derhal imha ediniz. Bu mesaj ve ekindeki belgelerin bilinen virüslere karsi kontrolü yapilmistir. Ancak e-posta sistemlerinin tasidigi risklerden dolayi işletmemiz bu mesajin ve içerdigi bilgilerin size degisiklige ugrayarak veya geç ulasmasindan bütünlügünün ve gizliliginin korunamamasindan virüs içermesinden ve herhangi bir sebeple bilgisayariniza ve sisteminize verebilecegi zararlardan sorumlu tutulamaz. MEV Koleji Özel Okulları hakkinda bilgi almak için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.

Millî Eğitim Vakfı Koleji Özel Okulları İktisadî İşletmesi

Azerbaycan Caddesi Kasım Gülek Sokak No:6 06490 Bahçelievler/Ankara-Türkiye

Tel: (0312) 215 43 10 (pbx)

Faks: (0312) 811 14 25